ShipCom intercom
Overal waar snelle en direkte communicatie van belang zijn, is de ShipCom intercom de ideale gesprekspartner. De ShipCom is een speciaal door HAGO Electronics ontworpen intercom systeem voor gebruik onder extreem akoestische omstandigheden zoals b.v. machinekamers in schepen, baggerschepen, etc.
SCB 18 bedieningspaneel

Betrouwbaar en toekomstgericht
De ShipCom bestaat uit een centrale unit met een modulair opgebouwde versterker, het bedieningspaneel SCB-18 en een aantal stations. Met één druk op de knop bent u verbonden met uw geprekspartner en het bedieningspaneel geeft weer wat er aan de hand is, of registreert wat er gebeurd.
Service en installatie van de ShipCom is bewust simpel gehouden door het systeem modulair op te bouwen en de bekabeling naar de aangesloten stations middels getwist aderpaar uit te voeren.

Overal bereikbaar onder moeilijke omstandigheden
Elk aangesloten station is voorzien van een individueel ingesteld geluidsniveau afhankelijk van de omgevingsgeluiden. Lichtsignalen zijn standaard aanwezig op het bedieningpaneel van de SCB-18. Echter de ervaring leert dat dit niet altijd voldoende is. Om ook in extreme situaties een waarschuwing te geven dat er een binnenkomende oproep is, kan er d.m.v. een relaiskontakt een zwaailamp of hoorn in werking worden gezet.

HAGO ShipCom Intercom puntsgewijs
o voor onder extreme omstandigheden
o robuuste uitvoering
o licht- en geluid-signalering
o modulaire opbouw
o 84 tot 260 VAC en 24 Volt DC
o RVS of aluminium uitvoering
o tweedraadsbekabeling
o koppeling van bedieningspanelen
o waarborg privacy
o eenvoudige bediening