Intercom

Meer informatie Meer informatie Meer informatie Meer informatie
Counter intercom
Office intercom
Diving intercom
HWC IP intercom

Make yourself

understood in

front and back

the counter

Effective internal

organisation starts

with optimal

communication

When the conversation

must be as clear

underwater as

above water

When the conversation

must be as clear

underwater as

above water

To NEM-Imrex
Intercom
Intercom network or internet (LAN/WAN)
Counter intercom
Time signals schools
Amplifier
Loudspeakers
Specials

Effective internal organisation starts with optimal communication

custom made
HAGO Electronics B.V.
Contact +31 (0)79 3617555 HAGO Electronics B.V. NEM - Imrex B.V. Zoetermeer Nederland
NEM-Imrex

Naast de standaard systemen zoals de LKS loketintercom, ShipCom scheepsintercom, ParCom parkeerintercom, SHP 240 en SHP 8 schoolgeluidssystemen, etc heeftHAGO Electronics de volgende importeurschappen: HGA Gehrke intercom; DNH luidspreker; Farfisa huistelefonie; Uniton geluidsapparatuur. Tevens hebben wij de expertise in huis om deze systemen individueel aan te passen aan de communicatiebehoefte van uw onderneming. en voor zeer specifieke eisen worden uitgevoerd.

Wat doen wij

Enkele producten die door ons ontwikkeld zijn

HAGO Electronics is leverancier, producent, importeur en adviseur op het gebied van communicatiesystemen. Uitvoerend als het de installatie van deze systemen betreft in industriële nieuwbouw, kantoorinrichting, bejaardencentra, overheidsinstellingen, hotels, scholen, dienstverlenende bedrijven, vervangingsmarkt, etc. Als het nodig is ontwerpt HAGO Electronics een voor u aangepast of specifiek systeem. Electronica op maat is één van onze pluspunten. De doeltreffende oplossingen die HAGO Electronics toepast resulteren in technisch geavanceerde systemen met een groot bedieningsgemak.

Wie zijn wij

Loketintercom LKS 25 serie

Een complete set bestaat uit: basis toestel, luidspreker en microfoon client zijde, verbindingskabel, aansluidoos en voeding.
School/lestijd SHP 8 plus  Het systeem bestaat uit: computer, software, centrale in behuizing en luidsprekers. Vanuit de computer brengt u verbinding tot stand met één of meerdere luidsprekers. Intercom op IP basis HWC  Het systeem bestaat uit: computer, software, centrale apparatuur en intercom toestellen in-, opbouw. Leverbaar in stand alone toestellen of toestellen op een bus structuur. Scheepsintercom ShipCom  Deze intercom is speciaal ontworprn voor de scheepvaart, mogelijkheid om te communiceren met de machinekamer, met of zonder headset en hutten.

Home

Bel HAGO